Lampă fototerapeutică pentru bebelușii din Piatra Neamț

27 Martie 2020

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Astăzi, 27 martie 2020, Arhiepiscopia Iașilor, prin Departamentul Pro Vita, a donat Spitalului Județean din Piatra Neamț o lampă fototerapeutică Bilisoft 2.0 necesară tratării icterului la nou-născuți. Dispozitivul a fost achiziționat în cadrul proiectului „Pentru cei mai mici ca noi” (www.ajutorcopii.ro).

Costul necesar pentru achizița lămpii fototerapeutice a fost de peste 7000 euro, sumă asigurată de Arhiepiscopia Iașilor, Asociația „Salvează o inimă” și un grup de oameni de afaceri din județul Neamț.

„Dăm slavă lui Dumnezeu pentru că am împlinit acest proiect în colaborare cu alți oameni sensibili și interesați de binele micuților. Arhiepiscopia noastră a oferit suma de 2500 euro, Protopopiatul Piatra Neamț 1000 de euro, Asociația „Salvează o inimă” din Botoșani a oferit cu generozitate suma de 3500 euro, iar prin efortul oamenilor de afaceri, din județul Neamț, mobilizați de dl. Florin George, s-au mai strâns încă 3000 de euro. Nu numai că am reușit ceea ce ne-am propus, dar avem și un surplus, binevenit în această perioadă de criză, pe care îl vom folosi pentru sprijinirea spitalelor și cadrelor medicale care se luptă cu epidemia de Covid 19. Urmează ca în perioada imediat următoare toate eforturile noastre să se concentreze pe sprijinirea unităților medicale din arhiepiscopie, mai ales a celora din linia întâi, expuse la un grad mare de risc.” a declarat Pr. Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita.

Pentru mai multe detalii legate de această campanie sau despre cauzele suținute puteți vizita www.ajutorcopii.ro sau pagina de facebook. Pro vita Iasi.

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI

Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.