Lampă Bilisoft 2.0 necesară tratării prin fototerapie a icterului la nou – născuți

18 Februarie 2020

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

În perioada 15 februarie – 15 martie 2020, Departamentul Pro vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui echipament de tratare a icterului prin fototerapie a nou-născuților din Piatra Neamț.

Ne propunem achiziționarea unei lămpi Bilisoft 2.0 necesară tratării prin fototerapie a icterului la nou – născuți. Echipamentul va fi donat Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț .

Un astfel de demers este necesar întrucât mai mult de jumătate dintre nou-născuți dezvoltă icter în prima săptămână de viață, iar Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț are nevoie de o lampă fototerapeutică modernă.

„Suntem bucuroși că putem contribui la îmbunătățirea sănătății micuților născuți în Piatra Neamț. Costurile pentru un astfel de echipament se ridică la 7000 euro. Arhiepiscopia noastră oferă pentru acest proiect suma de 2500 euro, Protopopiatul Piatra Neamț, de asemenea, oferă o sumă de 1000 de euro, iar prin sprijinul sponsorilor, parohiilor și prietenilor nostri sperăm să ajungem la ținta propusă. De aceea, invităm pe oricine este sensibil la acest subiect să doneze și să sprijine acest demers, astfel încât împreună să realizăm proiectet cu impact real pentru societatea noastr.” a declarat Pr. Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita.

Această acțiune face parte din proiectul „Pentru cei mai mici ca noi”, dezvoltat de Departamentul Pro Vita pentru sprijinirea secțiilor de maternitate și neonatologie din spitalele curpinse în Arhiepiscopia Iașilor.

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI

Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.