„Să-i protejăm pe medici - eroii noștri” - campanie desfășurată de Arhiepiscopia Iașilor pentru dotarea spitalelor cu materiale de protecție sanitară

28 Martie 2020

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor demarează o campanie de strângere de fonduri pe platforma www.ajutorcopii.ro pentru aprovizionarea spitalelor de boli infecțioase și a maternităților din județele Iași Botoșani și Neamț, cu materiale de protecție sanitară necesare luptei cu epidemia de COVID 19.

Prin contribuția Arhiepiscopiei Iașilor, campania beneficiază de un fond inițial în valoare de 56000 lei prin care va fi achiziționată o primă tranșă de materiale de protecție sanitară: măști de protecție, combinezoane, halate, viziere, mănuși sterile, dezinfectant.

„Din cauza faptului că realitatea din spitalele noastre este deocamdată destul de sumbră din acest punct de vedere, îndemnăm pe oricine este binevoitor să doneze și să se alăture demersului nostru. Avem o bază de plecare de 12000 euro; este un început la care vă invităm să vă alăturați. Donațiile se pot face pe platforma www.ajutorcopii.ro, un proiect al departamentului nostru pe care îl vom converti în această perioadă în instrument de luptă împotrivă virusului COVID 19. Medicii merită măsuri de protecție sanitară sporită pentru că, practic, ei își riscă viața pentru binele nostru. Deja sunt peste 150 de cadre medicale îmbolnăvite  și specialiștii spun că în viitor numărul va crește, dacă nu se iau măsuri. Cred că este de datoria noastră să le arătăm, în acest fel, recunoștință și sprijin, pentru ca împreună să putem trece peste această situație de criză.”, a declarat Pr. Cosmin Brînză, responsabil campanie.

Platforma www.ajutorcopii.ro este dedicată proiectului „Pentru cei mai mici ca noi” prin care Departamentul Pro Vita spijină secțiile de maternitate și neonatologie ale spitalelelor din județele Iași, Botoșani și Neamț. Având în vedere situația actuală cauzată de epidemia de COVID 19, proiectul va fi orientat temporar către ajutorarea medicilor care tratează pe cei afectați de coronavirus.  

Platformă donații pentru sprijinirea SPITALELOR:

  • Campania „Să-i protejăm pe medici - eroii noștri!” - www.ajutorcopii.ro
  • Date de contact: Pr. Cosmin Brînză - 0746936969

Donații Online:

Cont LEI: RO08CECEIS1030RON1014342

CONT Euro: RO68CECEIS10C1EUR1103231

Titular: Arhiepiscopia Iașilor

Cod Swift: CECERO

Detalii plată: SPITALE

Sprijină misiunea noastră! Donează!
GiveDoxoForm
LEI

Please ask any questions or explain anything needed to arrange for giving your donation.